torsdag 4 april 2013

Min deadline missad

Jag hade ju satt en egen deadline för manuset att det skulle vara klart för inskick innan påsk.

HAHA!

Tillåt mig småle. Jag har knappt hunnit påbörja redigeringen än, och det är mycket nu fram till sommaren med jobbet och renovering hemma och annat jox så jag är tveksam om jag hinner skicka in manuset innan sommaren. Det känns som en neverendingstory det här att aldrig hinna bli klar.

Man skulle ha en liten spökskrivare som skrev klart åt mig...

5 kommentarer:

Skrivarstudio ordOide' sa...

Så där har det varit för mig med men nu när mitt är klart så är jag glad att jag inte stressade iväg det halvfärdigt! Ta den tid du behöver - huvudsaken är att det blir bra!

Annika Estassy Lovén sa...

Ingen mening med att skicka det innan semestrarna, och inte efter heller, så satsa på november istället så slipper du stressa! ;)

Anneli sa...

Ja, den skrivande världen bjuder på många överraskningar och en massa brist på tid. Huvudsaken är ju att man får jobba med sitt manus tills man blir nöjd.
Kram!

Ninas skrivarlya sa...

Skrivarstudio: Visst är det så. Jag vill ju att det ska bli bra, så jag jobbar vidare.

Annika: Precis. Ingen större idé att stressa iväg manuset innan sommaren egentligen. :)

Anneli: Usch ja, den där tidsbristen är lite jobbig. Gillar inte tidsbrist. Men vad ska man göra? Bara gilla läget och fortsätta kämpa på.
Kram

Agneta sa...

Då är vi två. Inte för att jag har några renoveringar eller så, det är bara livet i största allmänhet som kommer i vägen ... men det får väl ta den tid det tar. (Jobbigt att aldrig bli klar, känner jag!)