tisdag 14 augusti 2012

Fullt upp igen

Nu börjas det. Läroplaner. Scheman. Möten. Planering, planering, planering. Stök. Städning. Kurslitteratur. Lärarhandledningar. Uppgifter. Upprop. Planering, planering, planering.

Så ser mina dagar ut just nu. Har inte så mycket tid för annat. Sitter hemma på kvällarna och försöker komma på ett bättre upplägg på mina kurser inför det här året jämfört med förra. Jiihaa.

För övrigt så kan jag meddela att min strävan efter att äta bättre går bra. Dag 2 idag. Ätit lite torkad frukt istället för godis. Ja, jag VEEEEET att det är mycket socker i det också, men jag håller faktiskt på att trappa ner! Frukt är bättre än godis. Nötter också. (intalar mig själv för fullt här).

Men varför har jag inte gått ner 25 kg på 2 dagar??? Måste vara något fel... Suck. Lika bra att ge upp. (OBS ironi)

7 kommentarer:

Skrivarvisionären Ebba sa...

Alltid har vi något att kämpa med. Bra att du tagit upp kampen vilket i längden ger livskvalitet.
Lyckatillkram!

Åsa Hellberg sa...

Heja och lycka till!

Andra intryck sa...

Frukt och nötter är mycket bättre än godis :) Kämpa på!

Agneta sa...

Det där godissuget är inte att leka med. Och det kommer alltid på sena eftermiddagen, ungefär nu. Då gäller det att orka stå emot! (Och klarar man det blir man ju så nöjd med sig själv, jämfört med om man faller för trycket...) :/

Fortsatt lycka till!

Annelie sa...

Heja! Det kommer att gå jättebra! För övrigt vet jag precis hur du har det på jobbet :)

Spader Madame sa...

Heja heja! Ta några raska promenaer och planera jobbet samtidigt.Funkade super för mig. Man tänker bra under sådan motion.

malin sa...

Samma här. Pust