tisdag 3 juli 2012

Biter ihop och skriver

Jaha, såhär dagen efter dagen R (R=refusering) så skakar jag av mig besvikelsen och fortsätter jobba på manus 2. Jag SKA ju ha det klart innan sommarlovet är slut, så jag får allt ta och jobba lite. Snart har maken semester också och då blir det full fart här hemma. Fönster och köksluckor ska målas och vi ska ut på resa i norrland, så det lär inte bli jättemycket tid till skrivande. Datorn kommer att följa med, så förhoppningsvis kommer jag att hinna skriva några ord då och då. I wish ... Nåja, a woman's gotta do what a woman's gotta do. Drömmen är tillfälligt krossad, men jag ger inte upp. Jag är nedslagen, ja, men jag borstar av mig, reser mig på nio och sätter mig vid datorn och låter fingrarna dansa över tangenterna igen.
Nu ska sonen och jag strax ge oss iväg på lunchdejt med maken och en vän till oss. Det blir mysigt. Men jag vill vara hemma och skriva ... Har bara hunnit med 518 ord idag. *pust pust*

6 kommentarer:

Andra intryck sa...

Surt med refuseringen men kämpa på! Någon gång händer det!

nillas liv på pinnen sa...

Du har ju fått positivt omdöme från ett förlag. Alltså är det nog bara en tidsfråga.

Skrivarstudio ordOide' sa...

Det är bara att kämpa...knapphålsögat är litet men någon ska ju slinka igenom!!!

carolastromstedt sa...

Bra Nina! Bit ihop och tänk på att Stephen King refuserades mins trettio gånger innan han fick sitt första kontrakt. Än är det inte kört :).

Myra Windahl sa...

Nästa manus blir bättre! Och alla har vi blivit refuserade några gånger. I mitt fall mycket berättigat, men det tog några månader innan jag insåg det och skrev om hela manuset. Den här gången får det ligga i träda över sommaren innan jag tittar på den igen. SEDAN ut till förlagen...

Ninas skrivarlya sa...

Andra Intryck: Ja, det hoppas jag med. Tack!

Nilla: Jo förvisso, men de ville ändå inte ge ut det. Nu hoppas jag på manus 2 i stället.

Skrivarstudio: Hoppas bara att jag lyckas tråckla mig igenom det där nålsögat... ;)

Carola: Jag är i gott sällskap med andra ord. ;D

Myra: Jag skrev om manuset efter runda 1, men det höll uppenbarligen inte hela vägen fram ändå. Så jag låter det mogna och jobbar vidare med annat manus istället. Hoppas ditt manus blir så bra så det hittar vägen till förlagen i höst. :)