tisdag 29 maj 2012

Sonen ska börja skolan i höst ...

... och mamma hänger inte riktigt med i svängarna! Vad hände med det lilla knytet som jag bar omkring i min famn, ammade och bytte blöjor på? Nu är han en kille på 5,5 år som är galet duktig i matematik, älskar musik och bilar och suger åt sig kunskap som en svamp.

Idag var han med pappa till skolan för en titt. I fredags var han där med förskolepersonalen, och idag med föräldrarna således. Sonen blev lite blyg när han var där. Självklart, eftersom det var många nya barn, föräldrar, personal, lokaler och så tror jag att han känner av stundens allvar. Pappa fick med sig lite papper hem, och vi hittade en liten sommarläxa i kuvertet. Haha. Så sött!

5 kommentarer:

Helena Milton sa...

Vad som händer med de små knytena ..? De växer upp och blir ... tonåringar och sedan växer de lite till och nu är mina telningar 22 respektive 19 år!!!

Och då har jag ändå jobbat deltid hela tiden när de var små för att få så mycket tid som möjligt. Åren går ÄNDÅ jättefort. Så njut du av din lille plutt som ännu bara är fem och ett halvt :-)

Anneli sa...

Vår lilkille börjar också i förskoleklass efter sommaren. Tiden går alldeles för fort och det känns lite läskigt faktiskt, för det var ju alldeles nyss kom hem med det lilla knytet från BB.
Kram!

Åsa Hellberg sa...

Å tänk att jag har träffat honom!

Spader Madame sa...

Härligt! Jag tycker det är skönt när liten blir stor. Få se vad jag tycker när den yngste lämnar boet. Och ja, det är låååångt dit. Eller?

Ninas skrivarlya sa...

Helena: Hu ja! Det går så galet fort. Jag har ju en "plutt" på 15 år också... ;)

Anneli: Ja exakt. Vada hände?!
Kram

Åsa: Det har du, och han har träffat dig. :)

Spader Madame: Skönt på ett sätt, men man fattar inte bara hur åren kan gå så fort när jag själv är så ung?!