söndag 27 maj 2012

Min helg so far...

Igår var jag så stört trött så jag orkade verkligen inte blogga. Jag sov på soffan på eftermiddagen, så trött var jag. Anledningen till det var att vi var ute med våra elever i skogen under ett dygn (inklusive övernattning i tält) för att umgås och göra lite roliga saker tillsammans. Tyvärr var det så galet mycket mygg där så alla höll på att bli tokiga på riktigt. Så när klockan var 3 på natten började vi alla städa och plocka ihop så vi kunde åka därifrån. Vid halv 5 började vi köra eleverna till nattbussar och väntande föräldrar, och när klockan  var 07 så kunde jag äntligen krypa ner i min egen säng hemma efter att ha varit vaken i 25 timmar! Under lördagen var jag så trött så jag inte visste var jag skulle ta vägen, men det gick ändå.

Jag tog med mig familjen och åkte iväg till Farsta centrum där finaste Åsa satt och signerade sin underbart vackra bok Sonjas sista vilja. Det var så roligt att få träffa Åsa och få boken signerad. När man köpte den på plats så fick man ett läppstift och nagellack med sig från Fleur de Santé i ljuvligt vacker röd färg.

Väl hemma igen kastade jag mig på soffan och började läsa boken! Än så länge är den jättebra, och jag hyser inga som helst tvivel att den ska fortsätta vara så bra som början. Jag träffade även en annan trevlig kvinna där; Spader Madame. Jag blev så starstruck av att få träffa Åsa, så jag glömde att fota, men jag kopierar skamlöst fotot från Spader Madames blogg. Hehe. Hoppas det är ok.

Idag är det Mors dag och jag blev uppvaktad med tårta och present. Ska lägga upp det senare. Nu ska jag passa på att njuta i det fina vädret, så det är dags att gå ut och så lite frön i mina odlingslådor medan maken och hans vän hjälper till att fixa till så vi snart kan köpa ett växthus. Jiihoo.

För övrigt anser jag att det var underbart att Loreen vann!

4 kommentarer:

Spader Madame sa...

Snott är snott och kommer aldrig igen! You are welcome! :-)

Åsa Hellberg sa...

Och tusen tack för att du kom. Jag är fortfarande förvånad över att det går så lätt att prata med de man lär känna på bloggen. Visst är det konstigt?

Kram och hoppas du gillar hela boken!!

Skrivarvisionären Ebba sa...

Sjutton oxå att vi missade varandra - hade varit så kul att ses!
Kram

Ninas skrivarlya sa...

Spader: Tack tack. :)

Åsa: Ja visst är det? Jag blev förvånad själv eftersom jag inte är en som pratar mycket.

Jag är övertygad om att jag kommer att gilla din bok. Den är så bra hittills.
Kram

Ebba: Ja, så himla synd! Men en annan gång hoppas jag.
Kram