lördag 5 maj 2012

Award och utmaning från Maria

Jag har haft en liten frånvaro från bloggen eftersom min trötthet har gjort att jag inte orkat blogga något på en vecka. Nu ska jag försöka i alla fall, för jag gillar ju egentligen att blogga och jag gillar er alla i bloggvärlden.

Jag ser att jag har fått både en fin Award och en utmaning från finaste Maria, och jag blir så glad och hedrad över awarden så jag nästan gråter. Här är hennes motivering:
Jag ser många av mina bloggande vänner ha det tufft just nu. Separationer, dödsfall, refuseringar, nära och kära som farit illa, drömmar som gått i kras eller blivit väldigt svåra att uppnå. Det här är ett pris fullt av styrka och kraft. Inte för att ni egentligen behöver det för jag har aldrig sett starkare kvinnor än er som jag delar ut mitt pris till. Det här är snarare ett "jag tror på din styrka och kraft"-pris. Ingen kommer undan livets berg och dalbanor och jag är imponerad av hur ni hanterar dalarna. Det här är ett pris fullt av beundran. Fullt av kärlek.
Jag har faktiskt ingen särskild som jag vill skicka den till, så jag gör så att jag ger den till alla som besöker min blogg. Bara för att ni är de fina människor ni är. Styrka och kärlek till er alla!

Så var det en utmaning också, även den från Maria. Motiveringen:  Att jag valde just er beror på att jag har en känsla av att ni inte alltid ger er själva cred och jag vill att ni ska sola er lite i glansen av era underbara personligheter:). Blygsamhet ger inga stjärnor på himlen!
Det är nog sant. Jag ger mig själv sällan någon cred, jag är dålig på det. I den här utmaningen ska jag lista upp åtta saker som jag är bra på. Det kan bli svårt, men jag ska göra ett försök.

1. Jag är bra på att baka.
2. Jag är en bra lärare/pedagog och eleverna tycker om mig.
3. Jag är duktig på språk och har alltid älskat att gå in i språkens härliga värld.
4. Jag har ett ganska bra tålamod och kan hålla på med pilliga saker (som t ex att reda ut en trasslig kedja) hur länge som helst.
5. Jag är rätt bra på huvudräkning, trots att jag var urdålig i matte i skolan. Det var verkligen mitt sämsta ämne!
6. Jag var en duktig hjärtsjuksköterska på den tiden jag jobbade som syrra. Jag hade mycket kunskap och erfarenhet.
7. Jag är bra på att äta godis... haha.
8. Jag är bra på att vränga på ord och göra dem till humor, dvs göra Hegerforsare. Min syster och jag är specialister på att hålla på och vränga ord så våra män stönar åt oss (för de vågar ju förstås inte säga att vi är roliga) Hihi.

Jahapp, jag lyckades få till 8 st punkter efter mycket tänkande och funderande. Nu ska jag egentligen skicka vidare, men samma här; jag ger utmaningen till den som vill ha.

3 kommentarer:

Lovable sa...

Hoppas du får känna dig lite piggare snart! Kramar till dig du drottning av flapper-klänningar!

Ninas skrivarlya sa...

Lovable: Hahaha... tack du underbara människa. Du bjöd mig på ett stort leende som jag så väl behövde. :)
Kram

Tina sa...

Jag kan lova att du kan hitta MINST 8 saker till du är bra på! (se det som en utmaning till ;-) )