lördag 20 augusti 2011

Mina nya naglar

Efter 2 timmar blev de klara. Visst är de fina?! Hon som gjorde naglarna åt mig sade att har man väl börjat så är det som en drog. Jag är jättenöjd och nu ska jag bara lära mig att hantera vardagen med långa naglar. Ett angenämt problem. Det känns lyxigt att få skämma bort sig själv lite. Jag behövde det.

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Väldigt tjusiga. Kan du skriva med dem?

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Hmm... jag lär mig ett nytt sätt att skriva om man säger så. ;)

Katarina sa...

urtjusigt, vart gick du för att göra dem? kunde behöva ett tips själv inför starten av mitt vanliga jobb. gärna prisuppgift med, ifall du vill. :)

Ninas skrivarlya sa...

Katarina: Det var på X-dream i Farsta C. Det gick på va tusenlappen med fransk manikyr (kostar extra). Sen nöje det "påfyllning" var 3-4 vecka, ca 500 kr. Nu har jag inte kollat priser någon annan stans. Tog det här för att det var nära. De var jättebra där tycker jag och rekommenderar dem. :) Var bor du?

Katarina sa...

i centrala sthlm men jag har inga större problem att åka utanför stan ;) tack för upplysningen. De var verkligen jättesnygga, det är nog en bra "investering", hihi.lycka till inför jobbstarten, på måndag, eller?

Annika, Bokplantan sa...

Väldigt fina! Jag blir alltid tvungna att måla mina röda i farten eftersom jag vanligvis har en massa jord i nagelbanden så här års.

Perny sa...

Jättefina naglar. jag håller delvis med henne om att det är som en drog när man börjat, man jag fastnade aldrig för nagelförägningen, men manikyr och färger, där är jag fast.

jag kände mig helt handikappade med lösnaglar eftersom dom var tjockare än vanliga. Hoppas du klarar det bättre :)

Anneli sa...

Supersnyggt! Jag har velat testa länge, men vet inte hur jag ska klara vardagslivet och att kunna skriva, med så fina naglar. Du kanske har bra tips på det nu :)