måndag 2 september 2013

5 bloggfrågor

Jag fick en rolig utmaning från Skribentskan, och efter ett par dagars funderande så kommer nu svaren.

1. Vem inspirerade dig / uppmuntrade dig att börja blogga?
Egentligen ingen. Det var maken som skapade en blogg i samband med vår hemsida för många år sedan. Så småningom började jag själv utforska det där med bloggande och efter många turer med flera olika bloggar, landade jag till slut här.
 
2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Jag bloggar framför allt om min skrivprocess och om böcker jag läst. Just nu ligger skrivandet lite på is, så därför blir bloggen lidande... 
 
3. Vad vet de flesta inte om dig?
Jag kan förstå Flamländska (som talas i norra Belgien, ganska likt Holländska) ganska bra, även om jag är lite ringrostig nu när jag inte hört språket på många år. Hade en pojkvän från Belgien i min ungdom...
 
4. Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?
Det beror alldeles på vad som avses. Min klädstil är mer åt det enkla hållet (beroende på min kroppshydda som inte ryms i snyggare kläder...), men min skrivstil är historisk, lättläst och romantisk. 

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Skriva. Läsa. Umgås. Göra smycken. Fundera på vad jag vill med mitt liv... ;)

Eftersom jag är sist på bollen i den här utmaningen, så har jag ingen att passa den till. Så jag skriver bara att den som vill ta den här utmaningen till sin blogg är jättevälkommen! Droppa gärna en kommentar här i så fall så jag kan läsa.

1 kommentar:

Charlotte C sa...

Imponerande med flamländskan! En annan är glad att man kan förstå både svenska och engelska! :)