tisdag 12 mars 2013

Bokevent igår

I lördags fick jag ett sms från Helena som frågade om jag ville följa med henne på ett bokevent där hon hade vunnit två biljetter. Jag blev så otroligt glad och tackade ja på stående fot. Igår var det dags. Det var magasinet Books & Dreams med chefredaktören Carina Nunstedt som ordnade detta. Nunstedt var tidigare chefredaktör för tidningen Yourlife som arrangerade Readtreat-helgen på Häringe slott i november 2010 som jag var på. Nu har hon startat ett nytt magasin som jag ännu inte läst.

Nu var det i alla fall en kväll med författare som skulle berätta om sig själva och sina böcker. Det blev en underbar kväll med vin, god macka/wrap, bokinköp, signering, prat, förväntan, spänning, skratt (Catharina Ingelman-Sundberg är en galet rolig kvinna!) och allvar. Vilken kväll! Självklart fick vi med oss en goodiebag och under kvällen lottades det ut en massa priser, bland annat en resa. Tyvärr vann jag inte resan, men jag vann ett bokpaket med biobiljetter! Inte så tokigt heller minsann!

Tack Books & Dreams för en underbar kväll och tack Helena för att du bjöd mig! HÄR finns bilder på Books & Dreams hemsida, och jag ser minsann att jag finns med på en bild där jag står och studerar vilka böcker jag ska köpa vid bokbordet...

Carina Nunstedt och Jonas Hassen Khemiri. Så klok människa han är!
Rebecka Hemse som pratar om talböcker och läser ett utdrag ur boken "Hungerspelen" som hon läst in.
Underbara Elsa Billgren med sin härliga vintagestil. Bättre bilder finns i Helenas blogg på den ljuvliga klänningen hon hade på sig.
Vackra Helena!
Catharina Ingelman-Sundberg. Vilken makalöst rolig kvinna.
Gunilla Bergensten. Också en jätterolig kvinna.
Micke Nyqvist. Ord överflödiga.
En del av goodiebagen. Lite kataloger och  annat följde också med. Teet är ett av mina älsklingsteer så jag blev så glad att jag fick det. Det njöt jag av i morse.
Böckerna jag köpte.
Elsa Billgren som signerat min bok!
Bokpaketet med biobiljetterna som jag vann! Så roligt eftersom jag inte läst något av Maria Lang, men ofta tänkt göra det. Nu får jag tillfälle.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jätteroligt att du hade möjlighet att följa med. It made my day. Tack för en så trevlig kväll!:-)

Anneli Stålberg sa...

Härligt! Sånt behöver man då och då.
Kram!

Åsa Hellberg sa...

Catharina och jag har samma agent och ligger numera på samma förlag, hon är störtskön:)

Andra intryck sa...

Ah, nu förstår jag vilket bokevent det var! Jag gick på några av Yourlifes event som också var väldigt bra så nästa gång de anordnar ett event ska jag försöka gå. Hoppas vi ses då!