lördag 13 oktober 2012

Lite lågprioriterad blogg just nu...

Den här veckan har varit helt galen. Kaos på jobbet med ett arbetslag som innehåller stress, konflikter och vikarier, men också hemlagad blåbärspaj, skratt och humor. Kaos med eleverna som skolkar, käftar emot, bråkar och slåss. Igår hade vi en elevhändelse som tog större delen av dagen i anspråk... Det är utmattande för kroppen och knoppen vill jag säga. För dem och för oss. Puh! Tur att det är helg nu kan jag säga.

Igår hämtade vi ut ett paket till sonens kommande piratkalas med massor av piratprylar. Duk, servetter, piñata som ser ut som en skattkista, guldmynt, lapp för ögonen, en bakform som ser ut som ett piratskepp... Han ser fram emot kalaset jättemycket.

Idag blir det bio med hela familjen; Madagaskar 3. Det ska bli kul. Vi har inte varit på bio på jättelänge, och de enda biofilmer vi ser är barnfilmer. Vanliga "vuxenfilmer" på bio minns jag inte ens när vi var och såg senast... Nåja, kul att få göra något annat som omväxling.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vilket härligt kalas det blir!

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Det blir det helt säkert. :)

Anonym sa...

Hej! Har själv tankar om att utbilda mig vidare till vårdlärare, är ssk i nuläget, och nyfiken på hur det är? Det finns knapp ngn att vända sig till känns det som ibland..men är det "värt" det? Ibland så verkar ssk- och lärareyrket vara de mest stressade, så kombinationen ssk och lärare :-S